ВАТ «АК «Київводоканал» позбавив власника офісних та виробничих приміщень за адресами вул. Верхній Вал, 70, та вул. Набережно-Хрещатицька, 14, які належать ВАТ «Київський річковий порт», права отримання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.

В повідомленні “Київводоканалу”, розміщеному на офіційному веб-порталі підприємства, йдеться, що об’єкти ВАТ «Київський річковий порт» були відключені від централізованого водопостачання у зв’язку з порушенням «Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення» та несплатою споживачем в строк виставленого рахунку.

Як інформує “Київводоканал”, 17 вересня 2009 року було проведено штатне обстеження службових приміщень столичного річкового порту. За його результатами складено акт, підписаний представниками постачальника та споживача, в якому констатувалося порушення з боку останнього правил експлуатації водомірного обладнання, зокрема, були порушені пломби на обвідних лініях, призначених для пожежогасіння.

Відео дня

За результатами обстеження були здійснені розрахунки втрати води, які передані споживачеві рекомендованим повідомленням 9 жовтня ц.р., але рахунок не був вчасно сплачений річковим портом.