Голова Київської міської державної адміністрації Олександр ПОПОВ прогнозує, що влітку 2011 року буде підписано договір про концесію електромереж Києва.

Як передає кореспондент УНІАН, про це О.ПОПОВ заявив учора на прес-конференції.

«Нам потрібно найближчим часом вийти зі спільним проектом щодо подальшого використання інженерних мереж, які сьогодні знаходяться в оренді в Київенерго на умовах договору, який захищає інтереси територіальної громади, і з іншого боку і Київенерго. Нам треба обов’язково вийти на цивілізований шлях підписання нової угоди», - сказав О.ПОПОВ.

Відео дня

Він зазначив, що така угода повинна бути зразком для всієї України щодо співпраці між територіальною громадою і будь-якою приватною компанією. “Попередньо можу сказати, що якщо наші пропозиції в цьому напрямку будуть підтримані, то технічно ми можемо прийти до результату, коли протягом літа наступного року ми підпишемо на зразок всім іншим сучасний договір про концесію мереж з чітким вказанням термінів, в якій кількості, на якому місці, на якій вулиці будуть профінансовані певні капітальні вкладення», - зазначив О.ПОПОВ.