Прокуратура Дніпропетровської області порушила кримінальну справу проти депутата Красногвардійської райради Дніпропетровська від партії „Фронт Змін”, який на смерть збив жінку.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі прокуратури.

Як нагадують в прокуратурі, 5 березня близько 07.20 депутат за кермом автомобіля «Опель Вектра» на проспекті Петровського у Дніпропетровську скоїв наїзд на жінку, 1954 року народження, яка від отриманих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесних ушкоджень померла.

Відео дня

Після наїзду на жінку водій намагався втекти з місця події, але був затриманий екіпажем УДАІ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Кримінальну справу порушено за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Як повідомили УНІАН в Дніпропетровській обласній організації політичної партії «Фронт Змін», до осередку партії надійшла заява зазначеного депутата Красногвардійської райради про те, що він складає з себе повноваження депутата районної ради. На найближчому засіданні обласної організації «Фронту Змін» заяву буде розглянуто.

«Обласна організація партії сприятиме правоохоронним органам у розкритті цієї трагічної дорожньо-транспортної пригоди, висловлює співчуття рідним і близьким загиблої в ДТП та надасть їм необхідну допомогу”, - зазначається у повідомленні Дніпропетровської облорганізації „Фронту Змін”.