Лікаря раніше судили за аналогічний же злочин  / Фото : transkarpatia.net

Як повідомили УНІАН сьогодні у Відділі по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області, взамін за винагороду 3 тис грн на цей раз медик обіцяв своєму пацієнтові, який перебував у лікарні на стаціонарному лікуванні, зробити операцію. Співробітники відділу УДСБЕЗ забезпечили родича пацієнта міченими купюрами і затримали лікаря у момент отримання хабара на робочому місці.

За словами правоохоронців, затриманий вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за одержання хабара за ч.2 ст.368 КК України і був засуджений в 2009 році. Тоді суд засудив його до 5 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади строком на 2 роки, з випробувальним терміном на 2 роки.

В даний час за цим фактом відкрито кримінальне провадження, яке зареєстроване в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара службовою особою).

Відео дня

Правоохоронцями проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.