В міліції розповіли, з ким

Про це повідомляється на сайті МВС.

Під час слідства також встановлено, що затримані у даному провадженні тісно контактували з членами партії «Удар» Євгеном Огарковим, Дмитром Крейнином та Ігорем Опадчим. Двоє останніх є депутатами київської обласної ради від партії «Удар». Крім того, встановлено зв'язок підозрюваних і з народним депутатом від фракції «Батківщина» Володимиром Полочаніновим, сказано в повідомленні.

Слідство вже має дані, що один з підозрюваних, Олександр Котенко, був членом бандитського угруповання Савлохова. Ця група входила в злочинну спільноту Рибалка, на прізвисько Рибка, убитого в 2005 році, з яким тісно взаємодіяли брати Клички.

Відео дня

На тему: Княжицького допитали у справі Чорновол

На даний момент слідством перевіряється алібі деяких затриманих, інформація про які з'явилася в ЗМІ. Однак їх відсутність на місці події під час вчинення злочину не виключає їхньої причетності до нападу на Тетяну Чорновіл в якості спільників або організаторів. Тому всіх їх затримано обґрунтовано, заявили в установі.

У даний момент слідством затриманий п'ятий підозрюваний, який за попередніми даними, безпосередньо брав участь у побитті потерпілої.

"Також хочу зазначити, що основне завдання слідства - встановлення замовників даного злочину", - повідомив начальник Головного слідчого Управління МВС України Микола Чинчин.