Працівники ужгородського ресторану "Деца у нотаря" підтверджують, що бійка 6 лютого у ресторані сталася саме між працівниками "Беркуту" і ДАІ.

Як повідомив кореспонденту УНІАН менеджер ресторану Мирослав ЧУЧКА, до прокуратури викликали зміну офіціантів, яка працювала 6 лютого. Офіціанти засвідчили, і їхні свідчення зафіксовано на відео, що громадянин Л., який брав участь у бійці, відпочивав разом із працівниками „Беркуту" і що бійка відбувалася саме між працівниками міліції.

За словами працівника ресторану, “хоч обласна міліція і заявила про те, що проведено відповідне розслідування, але у ході цього „об`єктивного" розслідування правоохоронці не опитали жодного працівника ресторану, де сталася бійка”.

Відео дня

М.ЧУЧКА повідомив, що працівники ресторану надавали свідчення представникам комісії Міністерства внутрішніх справ, яка прибула до Ужгорода 15 лютого для з`ясування обставин цієї справи.

Як повідомляв УНІАН, за словами прес-секретаря міського голови Ужгорода Олега ПОДЕБРІЯ, 6 лютого у ресторані "Деца у нотаря" група працівників "Беркуту" чисельністю 20 осіб проводила банкет. У цьому ж закладі відпочивали працівники закарпатської ДАІ, які проводжали своїх кіровоградських колег. Із нез’ясованих причин між працівниками правоохоронних органів зав’язалася бійка. Працівники ДАІ викликали підмогу. У свою чергу, "Беркут" викликав свій черговий наряд, який також приїхав і включився у бійку.

Далі за телефонним дзвінком громадянина Л. до ресторану прибули незнайомці з бейсбольними битами. Останніми на місце бійки приїхали представники спецпідрозділу "Сокіл".

15 лютого начальник Державного департаменту ДАІ МВС України Сергій КОЛОМІЄЦЬ заперечив факт бійки між співробітниками ДАІ та «Беркуту» в одному з ресторанів Ужгорода.

За його словами, 6 лютого співробітники Закарпатської ДАІ та бійці спецпідрозділу «Беркут» проводжали своїх кіровоградських колег, які майже місяць працювали на Закарпатті. У якийсь момент до приміщення зайшов раніше судимий чоловік і, побачивши співробітника «Беркуту», котрий колись його затримував, спробував зав’язати з ним бійку. З огляду на такий перебіг подій, працівники МВС, які на той час не виконували службових обов’язків, викликали наряд міліції. Почувши про це, відвідувач закладу «викликав своїх хлопців з битами». Втім, і його, і осіб, яких він покликав «на допомогу», затримала міліція, розповів начальник ДАІ.