Балуха вночі 8 вересня побили у Києві / Фото УНІАН, Денис Прядко

Стан колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха після побиття залишається стабільно тяжким, його оглянули відомі нейрохірурги.

Читайте такожБалуха ввели у медикаментозну кому – ЗМІ

Про це народний депутат від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко повідомила у Facebook.

«Новини від лікуючих лікарів В. Балуха: «Пацієнт стабільно важкий. Володя забезпечений всім необхідним. Сьогодні для додаткових консультацій були запрошені і оглянули пана Володимира відомі нейрохірурги, зокрема, професор М. Поліщук», - зазначила депутат.

Вона також повідомила, що 10 вересня Балуха у присутності представників поліції, оскільки триває слідство, відвідав отець Климент, прочитав молитву на одужання.

Балуха побили: що відомо 

  • Балуха вночі 8 вересня побили у Києві. Його знайшли вранці зі зламаною рукою та ключицею. Також у Балуха черепно-мозкова травма, його прооперували.
  • За фактом заподіяння тілесних ушкоджень Балуху відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу. У поліції заявили, що обставини побиття Балуха розслідує слідча група з найдосвідченіших та висококваліфікованих працівників.
  • Балуха визволили з російського ув'язнення 7 вересня 2019 року в рамках обміну утримуваними особами з Росією разом з іншими незаконно ув’язненими українцями.