Юлія Бабич народила Олегу Сенцову доньку / скріншот

Фотограф Юлія Бабич, яка у грудні 2020 року народила від українського режисера Олега Сенцова доньку Емму, розповіла, що він абсолютно не бере участі у вихованні дівчинки та спочатку навіть не хотів давати їй своє прізвище.

Про це жінка повідала в інтерв'ю ТСН.

За її словами, вона зважилася на бесіду після того, як Сенцов назвав їхні стосунки невдалими та заявив про шантаж.

"Я завжди писала перша йому: "Чи не хочеш побачити дочку?"...Виявляється, я маніпулювала та шантажувала", – заявила Юлія.

Донька Сенцова Емма / скріншот

Читайте такожЗМІ дізналися, хто народив доньку Олегу СенцовуЖінка додала, що вони зустрічалися всього два місяці – з січня по березень 2020-го. І вже після розриву стосунків вона дізналася, що чекає дитину від нього.

"Були натяки на аборт...", – заявила вона.

Юлія розповіла, що зараз Сенцов фактично не цікавиться життям дівчинки, хоча аліменти платить справно.

Юлія та Олег зустрічалися всього два місяці / скріншот

"Я написала, що Еммі погано, у неї була проблема зі здоров'ям. Я запитала, чи в Києві він, що нам потрібна допомога. Він відповів, що він не в Києві, і навіть не запитав, що з дитиною...".

Олег Сенцов: перебування у полоні та особисте життя

Олег Сенцов – український кінорежисер, сценарист і письменник, громадський активіст. Політичний в'язень в Російській Федерації. Лауреат премії Сахарова за свободу думки Європарламенту та Шевченківської премії.

Народився 13 липня 1976 року в Сімферополі.

10 травня 2014 року Сенцова затримали в Сімферополі російські силовики. 25 серпня 2015 року в РФ його незаконно засудили за звинуваченням у тероризмі до 20 років позбавлення волі. Під час обміну полоненими у вересні 2019 року повернувся в Україну.

Зараз Сенцов знаходиться у Венеції на кінофестивалі. Нещодавно він оголосив про свій новий шлюб.

У режисера є ще двоє дорослих дітей, з матір'ю яких він розлучився.