У зв'язку річницею Незалежності по всій країні відбудуться урочисті заходи/Фото УНІАН, Дмитро Хилюк

Через металошукачі у центрі Києва утворилися черги охочих подивитись на парад.

Як передає кореспондент УНІАН, люди починають сходитись на вулицю Хрещатик для того, щоби подивитись парад з нагоди 30-річчя Дня незалежності України. На прилеглих до Крещатика вулицях встановлено рамки з металошукачами. Також на місці працюють службові собаки.

Біля рамок металошукачів утворилися великі черги охочих подивитись парад. Зокрема, на захід прийшли багато іноземців - як офіційно запрошених, так і звичайних туристів.

Відео дня

Читайте такожВійськовий парад у Києві 2021: програма святкування Дня НезалежностіСьогодні Україна святкує 30-ту річницю Незалежності. У зв'язку річницею Незалежності по всій країні відбудуться урочисті заходи.

У Києві відбудеться парад військ, під час якого проведуть артилерійський салют з острова Труханів. В цей час в Одесі відбудеться урочисте проходження бойових кораблів і проліт авіації, показ військової техніки.

Через святкові заходи у столиці в ніч з 24 на 25 серпня на дві години буде продовжено роботу столичного метрополітену та низки маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування.