Вчителька, яка вдарила хлопчика у закарпатській школі, знущалася з дітей, з'ясували журналісти / скріншот

У селі Верхнє Водяне Закарпатської області 62-річна вчителька місцевої школи, яка під час уроку математики біля дошки вдарила і принижувала 9-річного учня четвертого класу і потрапила на відео, і раніше знущалася з дітей.

Матері учнів розповіли, що вона дітям "ручкою дзьобала у голову", на її уроці хтось міг стояти у класі без штанів, йдеться в сюжеті ТСН.

Журналісти дізналися, що на вчительку діти постійно жалілися, але вона не одна погано ставилася до дітей.

Після того, як відео, на якому зазнято, як вчителька біля дошки знущалася з хлопчика, потрапило в мережу, у школу викликали усіх батьків учнів четвертого класу. Батьки сподівалися, що будуть вибачення та пояснення, а натомість почули докори. 

"З якою метою виклалося це відео в інтернет, що батьки хотіли цим довести?" – це захотіли обговорити у школі.

Одна з матерів сказала журналістам, що це її син зняв на відео знущання та виклав у мережу, бо і сам не раз був битий. 

Мами розповіли, що на вчительку, яка вдарила учня, діти постійно жалілися. 

"Ручку брала і так дітям дзьобала в голову… не доходило, і вона брала і дзьобала, і діти мали такі знаки", – поділилася одна жінка.

Читайте такожПишалась тим, що не українка: у київському ліцеї вчительку покарали за порушення мовного закону (відео)Ще одна мати розповіла про те, що з уроку вчительки діти приходили, ревучи.

"Вона кричить. На перший поверх чути з другого поверху, як вона кричить. Без штанів можуть стояти в класі. Діти приходять, ревучи, ну і що з того? Ми нічого не могли довести, тому що прямих доказів ніяких не було", – заявила вона.

Мати постраждалого хлопчика нічого страшного на відео не побачила.

"Старша жінка, яка... віддала життя цій роботі, немало років… і не одну дитину випустила зі свого класу. А хтось на цьому зробив великий піар", – вважає вона.

Батьки хлопчика не захотіли писати на вчительку заяву в поліцію, але правоохоронці відкрили провадження. Вчительці тепер загрожує до року виправних робіт.

Після інциденту вчителька звільнилася зі школи.

Нагадаємо, вчителька вдарила й ображала учня на уроці математики в селі Верхнє Водяне у загальноосвітній школі I-III ступенів. У мережу виклали відео, на якому зазнято знущання. На відео видно, що вчителька дала хлопчику ляпас. Учень почав плакати, а вчителька роздратувалася ще більше.

Вас також можуть зацікавити новини: