До нас приходять лікуватися родинами. Інтерв'ю з медичним директором офтальмологічного центру 'Ексімер'

Про місію лікаря

"Призначення лікаря – допомагати людям", – говорить Володимир Головкин, к.мед.н., медичний директор "Ексімер" Київ. "Ми в клініці робимо все можливе, щоб людина, яка до нас звернулася, отримала офтальмологічні послуги на найвищому рівні".

Володимир Володимирович вже більше ніж 19 років займається хірургічною практикою та спеціалізується на рефракційній хірургії, хірургії катаракти, лазерному лікуванні глаукоми та інтравітреальному введенні ліків.

"Вважаю, що кожен має бути спеціалістом у своїй справі. Тому реалізовую себе там, де найкраще вмію: в кабінеті з пацієнтом, на консультації, в операційній. Насправді, в мене майже немає вихідних. Можуть зателефонувати ввечері, зранку. Я завжди готовий прийти на допомогу".

Відео дня

Про технології

За останні два роки, незважаючи на війну, клініка "Ексімер" зробила значний стрибок у всіх напрямках: від оснащення операційних до розвитку медичного персоналу, та впровадження передових технологій.

Ми, в клініці, виконуємо весь спектр хірургічних втручань, які існують у світі. А високий рівень анестезіологічного супроводу та застосування сучасних світових протоколів, дозволяють проводити в клініці навіть складні хірургічні операції амбулаторно.

Рефракційна хірургія, як одна із найбільш інноваційних та стрімко зростаючих, займає визначне місце у переліку послуг клініки. Ми пропонуємо 5D ФЕМТО-лазерну методику корекції зору, методику 5D Sport Smart Surf та унікальну технологію 5D Aberration Free, – це ті новації, що дозволяють значно покращити ефективність лікування.

В хірургії катаракти ми використовуємо інноваційну систему Centurion з технологіями Active Fluidics та Active Sentry. Вони дають змогу автоматично контролювати фізіологічний рівень внутрішньоочного тиску під час операції, що значно знижує травматичність.

А ще, тільки у нас в клініці, пропонують технологію лазерної корекції зору PresbyMAX® для людей після 45 років.

"Так, це визначні досягнення. – Підкреслює Володимир Володимирович. – Та ми не зупиняємося, продовжуємо розвиватися та весь час вдосконалюємося.

Ми, в "Ексімер", виконуємо весь спектр хірургічних втручань, які існують у світі.

Офтальмологічний центр "Ексімер" – 25 років допомагаємо бачити краще

Секрет успіху клініки, за словами головного лікаря Володимира Головкина, – це дружній професійний колектив, завжди готовий прийти на допомогу пацієнту.

Відвідуючи "Ексімер", ви можете бути впевнені у високому рівні підготовки всього персоналу: від менеджера клініки до операційної  сестри. Злагодженість в роботі та експертність фахівців – запорука нашої успішної 25-річної практики.

Звісно, важливу роль відіграє і високоякісне обладнання та передові технології, які  ми використовуємо.

За 25 років роботи, офтальмологічний центр "Ексімер" став клінікою номер один для багатьох людей, які приїжджають сюди з усієї України та навіть з-за кордону. Серед наших пацієнтів багато військових, в тому числі із зарубіжних країн: Німеччини, США, Польщі, Румунії, Британії, Чехії та інших держав.

Важливо, що всі процеси роботи клініки є прозорими. Кожен етап роботи з пацієнтом записується та фіксується, що гарантує об'єктивний медичний контроль за якістю надання послуг. Далеко не кожна клініка, може заявити про свою "прозорість".

Ми – відкриті до пацієнтів. І вони це відчувають, тому рекомендують нас своїм знайомим та близьким. І  це є найкращим підтвердженням високого рівня послуг, що надає "Ексімер".

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я!