Обвинуваченим загрожує від семи до десяти років в'язниці / facebook.com/MVS.LVIV

Прокуратура Харківщини завершила розслідування провадження щодо поліцейського та його спільника, які обвинувачуються у нападах на перехожих з метою заволодіння майном.

Читайте такожНа Луганщині затримали "псевдоайдарівців", які грабували місцевих жителів  Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, направлено до суду обвинувальний акт стосовно поліцейського та ще одного чоловіка за фактом викрадення чужого майна, поєднаного з насильством, та розбою (ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 187 КК України).

Начальник відділу прокуратури Харківської області Володимир Лимар повідомив, що у жовтні 2019 року працівник відділу поліції в метрополітені ГУНП Харківщини, вступивши у змову зі своїм знайомим, на території Московського району Харкова здійснили напад на перехожого: нанесли йому декілька ударів в область голови та тулуба, після чого заволоділи його майном.

Відео дня

Крім того, ці ж чоловіки у листопаді 2019 року вчинили розбій на території Київського району і напали на перехожого: нанесли йому декілька ударів по голові та тулубу та, погрожуючи ножем, заволоділи майном. Потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження, які спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Загальна сума матеріальних збитків, завданих потерпілим, складає близько 10,5 тисяч гривень.

Досудове розслідування здійснювало територіальне управління ДБР, розташоване у м. Полтава.

Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Раніше УНІАН повідомляв, як в Одесі затримали підозрюваних у збройному нападі на відвідувачів борделю.