Підозрювані грабували відвідувачів борделю за наводкою повій / фото od.gp.gov.ua

В Одесі затримали трьох осіб за збройний розбійний напад на туристів, які були відвідувачами борделю.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, вчора, 3 лютого, прокурори спільно з поліцейськими затримали групу чоловіків після скоєння ними розбійного нападу на двох туристів, які відвідали бордель.

Читайте такожУ Києві закрили мережу "масажних" салонів з повіями (фото)

Відео дня

Встановлено, що туристи, які прибули на відпочинок до Одеси, орендували житло в центрі міста.

Як зазначається, троє чоловіків під виглядом працівників охоронної фірми проникли до цієї орендованої квартири й, погрожуючи туристам пістолетом, заволоділи 1,2 тис. доларів.

"До складу групи входили троє місцевих жителів, двоє з яких раніше судимі за тяжкі злочини. Інформацію про матеріальний стан обраних жертв зловмисники отримували від "працівниць" борделю", - повідомили в прес-службі.

фото od.gp.gov.ua

Як уточнили в регіональному главку Нацполіції, зловмисники, щоб отримувати інформацію про матеріальний стан потенційних жертв, спеціально створили бордель.

"Після розваг із жителями та гостями міста дівчата повідомляли зловмисникам потрібну їм інформацію. Зокрема, адреси проживання жертв, наявність грошей або цінностей, їхнє місцезнаходження в будинку або квартирі, варіанти проникнення до їхнього житла, а також наявність або відсутність камер відеоспостереження", - повідомили в поліції.

Читайте такожПоліція назвала "лідерів" секс-індустрії серед областей

Отримавши необхідну інформацію, учасники злочинного угруповання нападали на потерпілих безпосередньо в їхньому будинку, або підстерігали біля виходу.

Вчорашнє затримання - черговий напад на клієнтів "розважального закладу".

Під час обшуку за місцем проживання затриманих і в борделі вилучено вогнепальну зброю, ножі та інші спецзасоби, кілька десятків мобільних телефонів, "чорнові" записи тощо. Крім того, вилучено підроблені грошові купюри.

фото od.gp.gov.ua

Зараз усі троє затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру по ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

На цей час вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці також перевіряють причетність нападників до скоєння інших аналогічних злочинів.

Як повідомляв УНІАН, раніше в центрі Одеси правоохоронці припинили діяльність борделю, облаштованого в орендованій квартирі.