Українці залишають "послання" на Tesla у відповідь на заяву Маска про Україну / колаж УНІАН, фото REUTERS, соцмережі

Днями мільярдер Ілон Маск потрапив у черговий скандал через свої недоречні жарти щодо війни в Україні. Він відзначився недолугим мемом про президента Зеленського і допомогу нашій країні. 

Українці з відповіддю не забарилися – на автівках марки Tesla почали зʼявлятися написи, де люди діляться своєю думкою про Маска:

фото з соцмереж

На одній з автівок помітили красномовне вибачення: "Вибачте, купив Tesla до того, як дізнався, що Ілон Маск м*дак". 

Відео дня
фото з соцмереж

Примітно, що своє ставлення до Маска на машинах демонструють не тільки українці. У соцмережі X (Twitter) люди діляться іншими фото. Наприклад, наліпку зі словами "Я купив це до того, як ми дізналися, що Ілон був божевільним" помітили на авто з каліфорнійським номерним знаком:

фото з соцмереж

У мережі діляться фотографією автівки зі схожим написом – "Я купив її до того, як Ілон злетів з котушок": 

фото з соцмереж

Водночас на одному з сайтів уже запустили у продаж наліпки з подібними гаслами. 

фото з соцмереж

Скандал з Маском: що передувало

Міліардер Ілон Маск нещодавно відзначився новим скандалом. У соцмережі X він опублікував мем про президента України Володимира Зеленського та допомогу Україні у її війні за незалежність на тлі повномасштабного російського вторгнення. 

"Коли минуло п'ять хвилин, а ти не попросив допомоги в мільярд доларів". Картинку з таким текстом і обличчям Зеленського на кшталт відомого в мережі мема міліардер опублікував у своєму профілі. На його витівку одразу відреагували тисячі людей як в Україні, так і за кордоном. 

Вас також можуть зацікавити новини: