У КМДА пообіцяли з’ясувати, чи дозволено кінозйомки на території медзакладів під час карантину / фото УНІАН

У Київській міській державній адміністрації пообіцяли з’ясувати, чи дозволено кінозйомки на території медичних закладів під час карантину.

Таким чином, там прокоментували поширену у соціальних мережах інформацію щодо проведення кінозйомок на території однієї зі столичних поліклінік.

Читайте також"Камера, мотор!": київська поліклініка на день стала двозірковим готелем (фото, відео)

Відео дня

У коментарі УНІАН начальник відділу інформаційного забезпечення та комунікації КМДА Вадим Носач зауважив, що постановою уряду щодо карантинних обмежень не заборонено проведення кінозйомок.

«Наскільки я знаю, у постанові Кабміну немає такої заборони щодо зйомок», - сказав він.

Водночас, на уточнююче питання, чи можна знімати на території лікарняного закладу з огляду на пандемію коронавірусу, Носач сказав, що йому невідомо про цю конкретно ситуацію, пообіцяв з’ясувати і прокоментувати її у понеділок.

Зазначимо, 4 травня вийшла постанова Кабінету міністрів, згідно з якою дозволені кінозйомки (як в приміщенні, так і поза), з єдиним обмеженням не більше 50 осіб.

Раніше користувачі соцмереж опублікували фото, як на території поліклініки сімейних лікарів «Корчувате» у Голосіївському районі столиці знімали художній фільм.