Команда Благодійного фонду 'Велич Життя' в рамках гуманітарної місії на сході приготувала чергову масштабну допомогу в Донецьку область

Благодійний фонд "Велич Життя" в рамках гуманітарної місії сформував вантаж у прифронтові лікарні сходу України та готується до поїздки на Донечину з великою партією необхідної медичної допомоги, зазначив Ландар Владислав.

Завдяки сприянню та активній участі Київської Обласної Ради, Донецька область вже має три сучасних авто медичної допомоги. За їх підтримки одна з лікарень отримує ще один такий автомобіль швидкої допомоги для порятунку життя військових та цивільних.

"Благодійний фонд "Велич Життя" передає автомобіль швидкої медичної допомоги, набори для внутрішньокісткового доступу Nio+, який дає шанс на порятунок сотням життів наших мужніх військових, надсучасне медичне обладнання, розхідні матеріали, урологічні, ортопедичні, хірургічні набори, засоби реабілітації та багато іншого цінного приладдя лікарням на сході України, які сьогодні відчувають найбільше навантаження та першими надають допомогу нашим пораненим воїнам. Ця допомога надзвичайно важлива і потрібна, тому що допоможе лікарям врятувати ще більше життів - і військових, і цивільних", –  зазначила президентка фонду Алла Ландар.

"Тяжко бачити очі наших героїчних лікарів, які в надважких умовах працюють цілодобово, в буквальному сенсі витягуючи поранених з того світу. І так - щоденно, під нестихаючі звуки вибухів, часто - без освітлення і води, з неймовірною втомою. Але вони залишаються там, лікують, рятують і повертають надію на життя. Допоможемо їм разом, адже врятувавши одне життя, врятуємо цілий світ - зазначила Алла Ландар".

Ми вражені тим, яку колосальну допомогу надала українським лікарям родина Чефранова Андрія Борисовича надавши медичне обладнання, яке врятувало сотні життів українських військових. Ми дуже вдячні за довіру до нашого фонду "Велич Життя" за довіру та наших міжнародних партнерів. 

Також хочемо подякувати європейським партнерам - родині Magdalena Maich та її чоловіку Marky, родині Richard Kravarik та його дружині Pia, які з початку війни за свій рахунок зібрали та направили до лікарень України 8 вантажівок з гуманітарною допомогою для порятунку життів наших військових та цивільних, компанії IVF Hartmann AG (Швейцарія).

Долучилися до реалізації проекту і представники молодіжного крила фонду БФ " Велич Життя"– наша молодь, яка допомагає нам Ландар Владислав, Крижановський Анатолій, Вигівський Ігор, Ядгарі Валід, Арнаутов Ілля - повністю взяли на себе питання логістики, пошуку та доставки необхідної допомоги в Україну.  

"Донеччина – це місце сили і надії, де рятують життя. А наша місія – допомагати лікарям і лікарням усім необхідним!"-зазначив  Ядгарі Валід.

Ця місія була б неможливою без наших партнерів, які разом з нами зібрали цей вантаж. Київська обласна рада, Київська міська клінічна лікарня номер 1, Чефранов Андрій Борисович, адвокат, юрист КНП "Київська міська клінічна лікарня номер 1, Благодійна організація "Благодійний фонд "Фром Харт Юей", Благодійний фонд "Мирне місто", - Родина Тимура Ткаченка, Родина Дениса Лазурка, ТОВ "ЕНЕРГО РЕСУРС "РІ ГРУП", Ювелірний дім "СОВА", Адвокатське об'єднання "Ri Group",  Страхова компанія ARX, ICON beauty space, ПАТ "Українська пожежно-страхова компанія", компанія "Будстандарт", родина Ландар,родина Олега Манолюка та наші Європейські партнери "Medousa developers" і "AR.Kiourtzides LLC".– дякуємо вам за допомогу, яку ви надали, за вашу жертовність і спільну роботу на перемогу України! Ми передаємо вам слова вдячності від медиків Донеччини - ваша підтримка просто безцінна!

Долучитися до збору може кожен українець (Благодійна організація "Благодійний фонд "Велич Життя" АТ КБ "ПриватБанк", МФО 305299, ЄДРПОУ 37718042, номер рахунку UA85 3052 9900 0002 6006 0462 3885 5)

Кожна гривня - це ваш внесок в порятунок життя!