У 90 школах на дистанційне навчання перевели 188 класів, де є хворі учні \ фото УНІАН

У Києві через випадки захворювання на COVID-19 на карантин закриті 4 школи, ще у 90 – на дистанційне навчання перевели 188 класів.

Читайте такожМіносвіти оприлюднило проект умов вступу до вишів на 2021 рікЯк передає кореспондент УНІАН, про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

Відео дня

«Що стосується навчального процесу в столиці. Ми контролюємо ситуацію і там, де виявляють хворих дітей, педагогів, класи або школи, відправляють на дистанційне навчання. Так через випадки захворювання серед вчителів на карантин закриті сьогодні 4 столичних школи. По одній в Оболонському, Дарницькому, Голосіївському та Солом’янському районах», – зазначив мер.

Крім того, за його інформацією, ще у 90 школах на дистанційне навчання перевели 188 класів, де є хворі учні.

«Усього хворих на коронавірус школярів у столиці – 207. Та 108 педагогів», – повідомив міський голова.

Щодо дитячих садочків, додав він, то через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 4 групи у садочках в Дарницькому та Подільському районах.

«Загалом працює 561 комунальний дитсадок із 568-ми. В інших закладах тривають планові ремонти. Три садочки, що були на карантині, відновили свою роботу. Наповненість дітей у садках сьогодні - майже 51%», – сказав Кличко.

Новини по темі: