REUTERS

Офіс генпрокурора повідомив дату, коли відбудеться наступний раунд переговорів з делегацією Ісламської республіки Іраном щодо співробітництва у рамках розслідування збитого ними літака авіакомпанії МАУ рейсу PS752 «Тегеран-Київ».

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ОГП.

Читайте такожГоловні новини України за 31 липня: нові правила карантину та згода Ірану виплатити компенсації за збитий літак МАУ

Відео дня

За інформацією прокурорів, зустріч з іранськими представниками відбудеться у жовтні.

За час слідства до іранської сторони скеровано 4 запити про міжнародну правову допомогу і в рамках переговорів сторони більш детально обговорили пропозиції української сторони. Зокрема, мова йшла про створення слідчої групи у форматі Україна-Іран, проведення спільних слідчих дій на території Ірану, експертиз та допитів.

Сьогодні планується візит прокурора військової прокуратури Ірану та керівника апарату віце-президента Ісламської республіки до Офісу Генерального прокурора.

Як повідомляв УНІАН, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив три головні результати переговорів з делегацією Ірану щодо компенсацій у справі збитого літака компанії «Міжнародні авіалінії України».