Медичний центр "Мати та дитина" зробив "штучне запліднення" одним з провідних напрямків своєї діяльності / фото прес-служби компанії

Медичний центр "Мати та дитина": чому ми?

Тому що довіряти таку важливу справу, як поява на світ нового члена сім'ї, слід лише досвідченим лікарям. Медичний центр "Мати та дитина" працює в Україні з 2007 року. З цього часу завдяки нашим зусиллям на світ з'явилося понад 16 000 дітей. До речі, 16 000 - це кількість жителів невеликого українського міста, наприклад Тульчина чи Пирятина.

Чому в нас висока ефективність ЕКЗ?

Штучне запліднення - один із провідних напрямків діяльності медичного центру "Мати та дитина". У наших лікарів не лише унікальний досвід, а й постійні стажування у найкращих репродуктивних центрах Європи. Ми тримаємо руку на науковому пульсі й не збираємося спочивати на лаврах, ми уважно стежимо за всіма новинами в галузі репродуктології та використовуємо нові відкриття та досягнення у своїй роботі. Наприклад, ми запровадили інноваційну систему радіоідентифікації біологічного матеріалу RI Witness. 

Результат - ефективність ЕКЗ у нашому медцентрі доходить до 85%. Для порівняння скажемо, що у світі ефективність ЕКЗ оцінюється в середньому у 60–65%.

Відео дня

Коли ми говоримо про високу якість послуг, це не просто слова. Якість медичної допомоги в мережі "Мати та дитина" відповідає міжнародному стандарту ISO, що підтверджено сертифікатами.

Ефективність ЕКЗ у медцентрі "Мати та дитина" доходить до 85% / фото прес-служби компанії

Маємо власну генетичну лабораторію

Діагностика - найважливіша частина лікування, від її точності залежить як мінімум половина успіху. Ми пишаємося тим, що наш медичний центр має власну сертифіковану лабораторію генетичної діагностики. Генетична діагностика дає можливість мінімізувати ризики передачі спадкових захворювань, а також підвищує ефективність ЕКЗ. Завдяки генетичній діагностиці можна виявити понад двісті захворювань, пов'язаних із генетичними та хромосомними відхиленнями. Кожен, хто бажає, може скористатися можливістю та пройти генетичне дослідження, щоб знати про свої ризики.

Зручна оплата

Ми також пишаємося тим, що ми отримуємо послуги найвищої якості, утримуючи ціни в прийнятному діапазоні. Наразі в наших пацієнтів з'явилася додаткова можливість - оплата частинами через Монобанк.

Для тих пацієнтів, яким незручно часто їздити на консультації, є програми з розширеними можливостями / фото прес-служби компанії

Ми працюємо для людей

Ми є українською мережею медцентрів, тож ми переживаємо все те, що переживає вся країна і наші пацієнти. Всі свої зусилля ми спрямовуємо на те, щоб у цей важкий для всіх час українці все одно отримували медичну допомогу найвищої якості. 

У 2020 році був створений соціальний проект #лелекаприлетить. В рамках цього проекту медична комісія обирає пару та надає програму екстракорпорального запліднення (ЕКЗ) за 1 гривню. Таку програму вже отримало 23 учасники, а 15 з них вже стали щасливими батьками.

2022 року створено соціальний проєкт #націягероїв: за 1 гривню військовослужбовці отримують можливість кріоконсервації репродуктивного матеріалу та збереження його у кріобанку протягом року. Вже 200 військовослужбовців скористалися цією можливістю, 6 програм ЕКЗ за участю військових та ВПО проведено у рамках програми.

Для тих пацієнтів, яким незручно часто їздити на консультації, ми розробили програми лікування з розширеними можливостями дистанційних консультацій. Ми  працюємо, тож чекаємо на нових пацієнтів.

Медичний центр 'Мати та дитина': чому ми?

Ліцензія: серія АГ №603203 від 14.09.2011