Надія Савченко сфотографувалася в новому образі / фото facebook.com/Savchenko.Nadiia

Колишній народний депутат Надія Савченко похвалилася образами, які їй створили під час зйомок програми "Віпи і Топи" на телеканалі "2+2", і "порвала" мережу.

Екс-нардеп розмістила фотографії на своїй сторінці у Facebook, і лише за дві години знімки зібрали майже 3 тисячі різних позначок, понад 470 коментарів та більш як 100 поширень.

На знімках Савченко позує в кількох сукнях з глибоким декольте. Одна сукня блакитного кольору, а інша – темна з відливом. Під час фотосесії колишній нардеп позувала стоячи, а також сидячи на підлозі й у кріслі.

Читайте такожСавченко скупалася в Північному льодовитому океані: соцмережі гадають, навіщоПід час зйомок програми "Віпи і Топи" на "2+2" Савченко запросили до салону краси, там їй зробили зачіску та макіяж, а потім вона вирушила обирати сукню. Екс-нардеп зізналася, що нечасто ходить у салони краси, оскільки не вважає за потрібне витрачати на це гроші.

Колишня депутат також поділилася, що колись була платиновою блондинкою, майже перламутровою, а також її волосся було бордовим, баклажанним ти синім.

Крім того, Савченко сказала, що в її гардеробі є чотири-п’ять строгих, класичних суконь без бантів, рюшів та інших декоративних елементів.

Інтернет-користувачі по-різному прокоментували фото Савченко в нових образах. 

"Королева! Надзвичайно приголомшливо та круто!" – вважає Надежда Храмова. "Час заміж", – поділилася думкою Светлана Важинская.

Скріншот

"Моральну потворність (під – Ред.) макіяжем та гарним одягом не сховаєш", – написав Гордон Шамуэй.

Скріншот

Раніше Надія Савченко вже хвалилася кількома фотосесіями, зокрема, колишній нардеп показала знімки, зроблені на березі моря. Савченко позувала в смарагдовій сукні з розрізом до стегна.

Вас також можуть зацікавити новини: