Христина Тишкун / facebook.com/christina.tyshkun.3

Помічниця заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука, Христина Тишкун, приїхала на зустріч з мером Львова Андрієм Садовим в ультравідвертому образі.

Христина з'явилася на діловій зустрічі в чорній приталеній сукні з високим розрізом до стегна і глибоким декольте. При цьому дівчина не одягла бюстгальтер, тим самим оголивши наполовину свої груди. Також вона зробила зухвалий макіяж з акцентом на червоні губи. 

Христина Тишкун оскандалилася своїм образом / christina_tyshkun / Instagram

Цікаво, що 27-річна Тишкун опублікувала в своєму інста-блозі фотографії з цієї зустрічі. Звичайно, користувачі мережі одразу почали активно коментувати її наряд, і не всім він припав до душі.

Відео дня

"Ви або хрестик зніміть, або труси одягніть", "Brazzers нервово курить в сторонці", "Ескортниця?", - пишуть в мережі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Після хвилі хейту дівчина закрила свою сторінку в Instagram. Тепер дивитися її відверті фото можуть тільки обрані.

Скріншот Instagram

Більш того, фахівець з етикету Анна Чаплигіна написала в Facebook, що дівчина порушила всі правила ділового етикету.

За її словами, чорний колір недоречний для ділової зустрічі. При цьому допускається на приємному торжестві чорний колір смокінга і краватки-метелика.

Читайте такожОлена Зеленська показала українкам, як виглядати ошатно в костюмі"Соболь, сукня, декольте, розріз і чоботи з "каблами" (вибачте, це не підбори)... Образ цілісний і гармонійний. Для певної ролі в кіно - ідеальний. Але навряд чи доречний в компанії заступника міністра освіти. Навряд чи він доречний для ролі помічника адвоката (Тишкун вказана помічником адвоката в компанії Advisers). І навряд чи доречний для когось у діловій ситуації", - заявила фахівець з етикету. 

Зазначимо, заступник міністра освіти України Ігор Гарбарук вирішив відреагувати на скандал, процитувавши вірш Кіплінга "Якщо".

"О, якщо ти спокійний, не розгублений, коли втрачають голови навколо, і якщо ти собі залишився вірний, коли в тебе не вірить найкращий друг, і якщо чекати вмієш без хвилювання, не станеш брехнею відповідати на брехню, не будеш злісний, ставши для всіх мішенню, але і святим себе не назвеш", - написав Гарбарук на своїй сторінці в Facebook.

Цікаво й те, що Тишкун любить відверті фотографії і часто влаштовує собі подібні фотосесії. 

Христина Тишкун / facebook.com/christina.tyshkun.3

Вас також можуть зацікавити новини: