12-річна донька жінки Анна-Марія заявила, що мати знущалася з неї та намагалася довести до самогубства / фото Суспільне

Неабиякий скандал вибухнув довкола найстаршої матері України Валентини Підвербної: її донька Анна-Марія поскаржилася на те, що та знущається з неї. Наразі дитину забрали до лікарні, крапку в історії, очевидно, поставить суд.

Валентина Підвербна у коментарі ТСН уперше прокоментувала звинувачення своєї 12-річної доньки. Вона переконана, що на її дитину хтось чинить вплив, після якого, мовляв, Анна-Марія й публікує пости зі скаргами на маму.

Журналіст ТСН спілкувався з жінкою телефоном, після його запитань щодо скандалу довкола її поводження з донькою Валентина почала сильно плакати. Розмова вийшла недовгою: після слів про те, що Анну-Марію змушують писати пости-скарги, жінка кинула слухавку.

Відео дня

ТСН знайшла джерело в оточенні Підвербної, яке стверджує, що найстарша мати України вважає всі обвинувачення безпідставними. Тож, цілком очікувано, якщо рішення суду буде не на користь жінки, вона його оскаржуватиме.

Ще одно джерело ресурсу в оточенні Анни-Марії Підвербної сказало, що, ймовірно, лише останній пост дівчини був написаний з чиєюсь допомогою, адже лише він був українською мовою, решта - російською.

Скандал довкола найстаршої матері України Валентини Підвербної

Нагадаємо, раніше виконком Чернігівської міськради ухвалив рішення негайно забрати доньку у найстаршої матері України 78-річної Валентини Підвербної через неналежні умови догляду та проживання, а також загрозу життю дитини.

12-річна донька Підвербної в соцмережах опублікувала серію дописів, в яких поскаржилася на поведінку матері. Та нібито не дозволяла їй прибирати у квартирі, рвала на ній одяг, говорила, що та сама винна у власній косоокості.

Підвербна народила Анну-Марію у 2011 році після штучного запліднення. У віці 66 років вона стала найстаршою матір’ю України.

Вас також можуть зацікавити новини: