Юрій Галкін повернувся в Україну 31 січня / фото t.me/Koord_shtab

В Україні загинув український військовослужбовець Юрій Галкін, який лише 31 січня повернувся додому після двох років російського полону.

Про загибель чоловіка у четвер, 8 лютого, повідомила його донька Валерія Галкіна на своїй сторінці в Instagram. Вона каже, що він потрапив у дорожньо-транспортну пригоду - його збила автівка.

"Сьогодні мого тата не стало…Його вбила не війна, не куля, не 2 роки в полоні…Він просто переходив дорогу і його збила машина. Це сюр. Я не вірю, що це дійсність. Вибач за все. Я чекала твого дзвінка, як ти пообіцяв, але вже не дочекаюся, - написала дівчина.

Відео дня

50-й обмін полоненими: що відомо

Як повідомляв УНІАН, 31 січня з російського полону повернули 207 військових та цивільних українців.

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що додому повернулися 180 рядових і сержантів та 27 офіцерів, майже половина з них - люди, які захищали Маріуполь. На той час Україні вже вдалося визволити з полону 3 тисячі 35 людей.

Наступний обмін полоненими відбувся вже вчора, 8 лютого. Відомо, що повернули 100 українських воїнів, серед яких: 49 бійців Національної гвардії України, 25 прикордонників та 26 військовослужбовців Збройних сил України.

Вас також можуть зацікавити новини: