Затори у Києві 11 травня / фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський

У перший робочий день тижня після тривалих травневих вихідних у Києві на дорогах утворилися неабиякі затори. Тисячам автовласників та пасажирів наземного транспорту доводиться довго діставатися офісів.

Читайте також41% громадян вважає, що Україна має відзначати дві дати: День пам'яті та примирення і День перемоги - опитування

Як свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, дуже складною є ситуація на заїздах до міста на Правому березі. На Лівому бурезі проїзд ускладнено в районі мостів. Шалені затори спостерігаються також на всіх дорогах до центру столиці.

Відео дня

Так, на правому березі "стоять" Набережне шосе і Велика Окружна Дорога. Окрім того, рух ускладнено на вулиці Хрещатик та на Володимирському узвозі. Також "червоні" проспекти: Голосіївський, В'ячеслава Чорновола, Перемоги та Степана Бандери.

Тим часом на лівому березі помітні несуттєві затори на вулиці Центральній, Дарницькій площі і бульварі Перова. "Стоїть" проспект Романа Шухевича. Ускладнення руху помітні у бік правого берега проспектом Миколи Бажана і на Броварському проспекті.

На мостах Метро і Південному рух ускладнено в напрямку правого берега.

Рух у місті вкрай ускладнився через аварії, які трапилися на головних транспортних артеріях. Також ситуацію погіршує посилений трафік, притаманний для години пік.

Детально про ситуацію на дорогах можна дізнатися на Google-карті

Затори у Києві 11 травня: як краще об'їхати / дані google.com.ua/maps

Ситуація на дорогах України: що варто знати