В Одесі анонім повідомив про мінування ТРЦ / фото УНІАН

В Одесі правоохоронці перевіряють інформацію про мінування всіх торгових центрів.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Зазначається, що у поліцію надійшло електронне повідомлення про загрозу вибухів у будівлях торгових закладів в різних районах Одеси.

Відео дня

З метою перевірки зазначеної інформації на місця подій направлені слідчо-оперативні групи територіальних відділів поліції, фахівці-вибухотехніки та кінологи.

Лист аноніма /фото / t.me/xydessa

Водночас за інформацією користувачів соцмереж, у своєму листі невідомий заявляє про мінування всіх одеських ТЦ. Один з місцевих Telegram-канал опублікував цей лист.

Автор послання стверджує, що йому все набридло "в цій країні", і він хоче смерті як мінімум 500 осіб. Свої дії він називає грою:

"Я проста людина, яка хоче рівноправності в цій країні, але це неможливо без жертв. Я дуже сильно сподіваюся, що помруть 500+ людей, я ненавиджу цей світ! Я припиню гру, якщо побачу цей лист у новинах. У вас є 3 години, після цього вибухівки активуються".

Читайте такожУ Києві на Майдані Незалежності шукали вибухівку (фото)Раніше повідомлялося, що вранці 12 січня в поліцію Черкас надійшла анонімна інформація про те, що школи міста заміновані. А 11 січня невідомий "замінував" всі школи Києва.

Вас також можуть зацікавити новини: