Птушкін продав свій "Мікроб" / фото facebook.com/7kartyna

Відомий український блогер-мандрівник Антон Птушкін виставив на аукціон свій Smart, на якому він підкорив не одну країну. Глядачам авто відоме як "Мікроб".

Читайте такожТревел-блогер Антон Птушкін побував у Швеції: топ-5 фактів про країнуМашина пішла з молотка за $100 тисяч, всі виручені гроші передали благодійному фонду "Таблеточки". Про це у Facebook розповів підприємець Сергій Неклева.

"Це маленька історія про великий вчинок, сам він точно ніколи не розповість", - написав Неклева.

Відео дня

"Помитий, наполірований, з пробігом Європою Smart від Птушкіна "пішов" фінальним ударом молотка Потапа за $100 тисяч... Автомобіль з історією знайшов свого фаната", – йдеться в його повідомленні.

Довідка. "Таблеточки" - благодійний фонд, що надає допомогу онкохворим дітям та їхнім сім'ям в Україні.

Чим відомий Антон Птушкін

  • Антон Птушкін (нар. 22 травня 1984) — український радіо- і телеведучий, тревел-блогер. Заслужений журналіст України.
  • У 2017 році став ведучим шоу подорожей "Орел і Решка" разом з Анастасією Івлєєвою. Пара провела разом 65 випусків і неповних три сезони "Перезавантаження".
  • У липні 2018 року Антон Птушкін оголосив про свій відхід з "Орла і Решки", не називаючи причин такого рішення. 
  • Після продовжив знімати відеоролики про подорожі для свого каналу на YouTube. За твердженням Антона, він всім займається самостійно, не вдаючись до допомоги операторів, відеомонтажерів і сценаристів. Станом на 2 грудня 2021 року на YouTube-канал Антона Птушкіна підписано 5,2 мільйона осіб.

Раніше у "Великих випусках з Антоном Птушкіним" український мандрівник-одинак вирушив у великий європейський автопробіг і порекомендував найцікавіші місця у різних країнах.

Птушкін - фанат автомобільних подорожей, він проїхав на автомобілі десятки країн - вирушив у тривалу подорож Європою на автомобілі й показав одразу 7 країн в одному випуску.

Птушкін продав свій "Мікроб" / фото 1+1

"Автомобільні подорожі - це круто, тому що є можливість самому обирати маршрут, заїжджати в місця, в яких ти б навряд чи побував. І проїхати за одну поїздку одразу кілька країн. Ти можеш прокинутися в Румунії, а заснути в Болгарії, поснідати в Албанії, а пообідати в Чорногорії, зустрічати світанки й заходи в абсолютно різних локаціях", - розповідав Антон.

Вас також можуть зацікавити новини: