false

У Маріуполі за сприяння "Метінвесту" почалася активна фаза будівництва першого в Україні житлового "сталевого будинку".

Для будівництва будинку меткомбінат "Азовсталь" (входить до групи "Метінвест") передасть понад 330 тонн металоконструкцій.

Перший житловий багатоквартирний "сталевий будинок" незабаром з'явиться в Маріуполі на вулиці Амурська, 11. Його каркас виконають з металоконструкцій, а стіни - із залізобетону.

Відео дня

Читайте також«Метінвест» забезпечує роботою 80 тисяч співробітників: підсумки 15 років роботи компанії"Сталевий будинок" буде площею понад 7 тисяч квадратних метрів. Згідно з проектом, це - восьмиповерховий будинок на 120 квартир, з яких 60 – однокімнатних і 60 – двокімнатних.

Кольорове рішення, перепади поверховості двопід'їзного будинку будуть відрізняти його від решти забудови. Новобудова матиме найвищий рівень енергоефективності (а+++).

"Група "Метінвест" підтримала ініціативу міської влади й безкоштовно виготовляє і передає всі необхідні металоконструкції", - заявив директор Департаменту з регіонального розвитку "Метінвесту" Олександр Вишняков.

Зараз ведеться монтаж конструкцій першого поверху: так, до кінця травня "Метінвест" відвантажить 87,9 тонн металу. Ще 249,6 тонн металопродукції поставлять до кінця липня.

Нагадаємо, що зі сталі "Метінвесту" побудовано безліч будівель і споруд - саркофаг над Чорнобильською АЕС, ТРЦ Lavina Mall, НСК "Олімпійський", Дарницький і прозорий мости.