Маршрутник виїхав на зустрічну смугу / скріншот

У Києві черговий водій маршрутного таксі відзначився грубим порушенням правил дорожнього руху.

Відповідне відео з'явилося напередодні ввечері на сторінці "Оперативний" у Facebook.

На ньому видно, як маршрутник наполегливо намагається проїхати по зустрічній смузі, не звертаючи уваги на інший транспорт. На заваді йому не став навіть сміттєвоз, що рухався назустріч. Другому в результаті довелося об'їжджати маршрутку, що стала на його шляху.

Відео дня

"Упертий маршрутник виборов у сміттєвоза право продовжувати рух по зустрічній. Молодець, упертий. А чого б ні? Покарання ж відсутнє", - пише очевидець інциденту, що стався на вулиці Привокзальній в Дарницькому районі столиці.

Примітно, що приклад маршрутника наслідували інші водії - за ним утворилася черга з машин, що рухаються по смузі зустрічного руху.

Такий вчинок викликав обурення в коментарях до відео. Хтось звернув увагу, що пасажири, ймовірно, не заперечували такій манері їзди водія, автор іншого коментаря взагалі запропонував забрати ліцензію на перевезення у маршрутника.

скріншот

Раніше в Києві водій BMW вирішив не чекати черги в заторі, перетнув подвійну суцільну і продовжив рух по зустрічній смузі. Його "прикладу" наслідував другий водій, скоївши аналогічне порушення ПДР.

В іншому випадку водій Lexus порушила ПДР і втекла від поліції: інцидент зняла на відео її подруга.