фото УНІАН

У 2021 році запорізькі підприємства зі складу групи компаній "Метінвест" виділили 3,4 млн гривень на комплексні шкільні набори для дітей своїх співробітників в рамках корпоративної програми "Перший раз – у перший клас".

Як повідомляє прес-служба "Запоріжсталі", урочисте вручення шкільних наборів дітям співробітників підприємств "Запоріжсталь", "Запоріжкокс", "Запоріжвогнетрив" і Запорізький ливарно-механічний завод відбулося 30 серпня на площі Маяковського у Запоріжжі.

фото прес-служби

При цьому набори, що складаються з органічних рюкзаків і комплектів шкільного приладдя (зошити, ручки, набори для творчості, гумки, лінійки та інше), отримали не тільки 550 першокласників. Також були укомплектовані набори з урахуванням потреб дітей у віці 7-11 років і 12-16 років. Загалом в рамках корпоративної програми такі набори отримали 6200 дітей співробітників запорізьких підприємств "Метінвесту". Ще близько 34 тисяч наборів дісталися дітям співробітників групи компаній в інших містах України.

Відео дня
фото прес-служби

"У кожній родині свої традиції. У родині "Метінвест" – це традиції взаємодопомоги і взаємовиручки. Кожний навчальний рік у дітей наших співробітників у рамках корпоративного проекту "Перший раз – у перший клас" починається зі свята і подарунків від компанії – яскравих і зручних рюкзаків з усім необхідним всередині. Цей рік – теж не виняток ", – зазначив генеральний директор "Запоріжсталі" Олександр Мироненко.

фото прес-служби

Крім того, до Дня знань комплекти мультимедійної техніки від запорізьких підприємств "Метінвесту" отримають місцеві гімназії та середні технічні навчальні заклади, які підтримує компанія.