Запрошуємо журналістів у прес-тур на виробництво українського 'Гемостатика'

Компанія "Сента Фарм" запрошує у прес-тур журналістів, блогерів, парамедиків на виробництво свого продукту "Гемостатик".

"Сента Фарм" - єдиний український виробник сертифікованих засобів для зупинки кровотеч — гемостатиків. Наше виробництво розташоване в Київській області, з початку повномасштабного вторгнення було в окупації.  Наразі ми відновили свою діяльність та розширюємо географію постачань нашого продукту.

Нашу продукцію використовують Сили оборони України, також ми співпрацюємо з низкою відомих благодійних фондів, громадських організацій та міжнародних фундацій. 

Відео дня

Під час поїздки на виробництво передбачено ознайомлення з технологією виготовлення "Гемостатика", демонстрація застосування "Гемостатика", спілкування з директором підприємства. По закінченню події буде фуршет.

Дата проведення прес-туру: 9.11.2023

Місце збору: проспект Берестейський 84 (біля Нивки Холл), далі автобус відвезе всіх на виробництво, яке розташоване у Київській області.

Час: 10:00

Для участі в прес-турі необхідно попередньо зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/kY8JyC9GpxWR37yc7 

"Гемостатик" від "Сента Фарм" нічим не поступається іноземним аналогам,  призначений для зупинки інтенсивних кровотеч, включаючи кровотечі з магістральних судин (артерій), в тому числі в "польових" умовах на етапі надання само-, взаємо- та першої домедичної чи медичної допомоги.