Sky River 2 - новий ЖК, розташований на березі Дніпра, який в даний момент знаходиться на етапі будівництва. Забудовником ЖК виступає компанія STATUS GROUP, що входить в десятку кращих девелоперських організацій Києва. Компанія почала свою діяльність з 2005 року і за цей час встигла побудувати велику кількість новобудов, площею понад 70 тисяч квадратних метрів. В процесі будівництва знаходяться проекти загальною площею 140 тисяч квадратних метрів. Представники компанії розповіли про свій новий ЖК Sky River 2, його особливості та переваги для тих, хто збирається купити тут власне житло.

Забудовник STATUS GROUP спеціалізується на створенні багатоквартирних житлових комплексів преміум-і комфорт-класу. Кожен ЖК компанії має повноцінну власну інфраструктуру: торгові і бізнес-центри, дитячі майданчики, школи та садки, спеціальні зони для відпочинку. ЖК Sky River 2 не став винятком. Це розкішне місце, що об’єднує в собі спокійний відпочинок на березі Дніпра і гармонійне життя у великому мегаполісі.

Головна особливість ЖК - це його вдале місце розташування. Комплекс знаходиться в 10 км від метро Славутич на березі річки. У цьому місці можна забути про гучну міську метушню і насолодитися тишею, спокоєм, гармонією і повним злиттям з природою. Відкритий доступ до річки мають тільки мешканці Sky River 2. Це дає можливість створити максимально сприятливі умови для життя, відпочинку, здоров'я і приємного дозвілля.

Відео дня

Житловий комплекс Sky River 2 має ряд переваг, які виділяють його на тлі інших новобудов. Він має дуже вигідну еко-локацію, яка створює абсолютно новий формат життя для всіх мешканців. Забудовник STATUS GROUP виділив для себе головний пріоритет в будівництві - турбота про людей і створення розвиненої інфраструктури з обов'язковим збереженням навколишнього середовища. Життя в гармонії з природою можливе навіть у великому місті. Це доводить ЖК Sky River 2, в якому всі мрії втілюються в реальність.

До числа переваг житлового комплексу можна додати наступне:

  • Розташування в 10-ти хвилинах від станції метро Славутич.
  • Відкриті і закриті басейни на території ЖК.
  • Комплекс розташований на першій лінії Дніпра з панорамним видом на річку.
  • Наявність власного причалу для яхт і катерів.
  • Власний понтон для рибалок.
  • Закритий пляж для відпочинку.
  • Футбольне поле і велодоріжка.
  • Свій спа, фітнес-центр, зона барбекю, тенісний корт
  • Цілодобова охорона всієї території ЖК.
  • Власний вертолітний майданчик.

Компанія STATUS GROUP протягом 15-ти років створює проекти, які відрізняються надійністю і своєю неповторною атмосферою. Кожен житловий комплекс у виконанні забудовника не схожий на інший. Їх об'єднують тільки дві речі: грамотно продумана соціальна інфраструктура і максимальний комфорт для життя, роботи і відпочинку кожної людини, що проживає на території ЖК.

STATUS GROUP продовжує впевнено зберігати позицію лідера на ринку нерухомості Києва з тієї причини, що всі нові проекти забудовника успішно реалізуються завдяки величезному досвіду і якісно спланованому менеджменту. Всі ЖК мають неповторний ефектний дизайн, вигідне місце розташування і якісне планування комфорт-класу.