У Україні відбулось ЗНО з фізики / фото УНІАН

Сьогодні у зовнішньому незалежному оцінюванні з фізики взяли участь 22 тис. 284 особи, що становить 79,3% від загальної кількості зареєстрованих.

Як повідомили УНІАН у Відділі зв'язків зі ЗМІ Міністерства освіти і науки, до пунктів ЗНО не допустили 10 учасників тестування, з них 2 – через виявлені ознаки гострих респіраторних захворювань.

Дотримання процедури тестування контролювали 8 громадських спостерігачів.

Відео дня

Поріг “склав/не склав” та результати ЗНО з фізики буде визначено до 16 липня. Результати з’являться на сторінках учасників до 17 липня.

Читайте такожВ МОЗі дали рекомендації освітянам щодо безпечного проведення ЗНО

Учасники ЗНО, які не змогли взяти участь в основній сесії тестування з фізики через причини, які не залежали від них, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії.

Наступне тестування – з іспанської, німецької та французької мов – відбудеться у понеділок, 6 липня. Наступного дня, 7 липня, пройде ЗНО з англійської мови. Для входу на пункт проведення ЗНО учасникам потрібен оригінал паспорта, ID-картки або іншого документа, серію та номер якого зазначено у Сертифікаті ЗНО. Електронна версія ID-картки в державному застосунку Дія для посвідчення особи використовуватися не може.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО-2020 стартувала в безпечному режимі 25 червня тестуванням з математики. Сесія триватиме до 17 липня.