На Олімпійських Іграх у Пекіні закінчилися сьогоднішні змагання із спортивної гімнастики. Ще по три комплекти залишилося розіграти завтра (від України на кільцях виступить Олександр Воробйов, а на брусах Дарія Згоба) та післязавтра.

*** Китайський гімнаст Кай Цзоу виграв золоту медаль у вільних вправах, одержавши оцінку 16,050 бала. У іспанця Хервасіо Деферра - 15,775, у росіянина Антона Голоцуцкова - 15,725.

*** Гімнастка з КНДР Хон У Чжон виграла золоту медаль в опорному стрибку. Середня оцінка двох спроб кореянки склала 15,650 бала. Друге місце посіла німкеня Оксана Чусовітіна, яка 1991 р. ставала чемпіонкою світу складі збірної СРСР. Бронза дісталася китаянці Фей Чен.

Відео дня

*** Китайський гімнаст Цинь Сяо став олімпійським чемпіоном у вправах на коні. 23-річний спортсмен виграв змагання з результатом 15,875 балу. Срібну медаль здобув хорват Філіп Уде, а бронзову нагороду виграв Луїс Сміт з Великої Британії.

*** Румунська гімнастка Сандра Ізбаша виграла золоту медаль у вільних вправах, одержавши оцінку 15,650 бала. За нею дві американки: Шон Джонсон (15,500) і Настя Люкін (15,425).

З використанням матеріалів олімпійського проекту Ленты.ру