Сергій Палкін

Генеральний директор футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк) Сергій Палкін спростував новину про те, що влітку 2013 року в клуб прийде новий головний тренер – італійський фахівець Массиміліано Алегрі.

Як заявив С.Палкін у коментарі УНІАН, «інформація про Алегрі – плітки. Просто вигадки італійських журналістів».

Нагадаємо, італійське видання Corriere dello Sport написало, що влітку 2013 року новим головним тренером донецького «Шахтаря» може стати відомий італійський фахівець М.Аллегрі.

Відео дня

За інформацією видання, в кінці нинішнього сезону донецький клуб розлучиться з Мірчею Луческу, який не виправдав довіру керівництва в плані спортивних результатів. З італійцем керівники «Шахтаря» підпишуть контракт на чотири роки, а зароблятиме він 6 мільйонів євро на рік. У той же час, нинішня зарплата М.Луческу становить близько 2,3 млн на рік.

На даний момент, М.Аллегрі очолює італійський «Мілан», який він приводив до титулу чемпіона Італії в 2011 році. У нинішньому сезоні «Мілан» посідає третє місце в турнірній таблиці після 28-ми турів.

Як повідомляв УНІАН, черговий сплеск чуток про відставку М.Луческу припав на 6 березня 2013 року - наступний день після поразки «Шахтаря» від німецької «Боруссії» з Дортмунда (0:3) і вильоту з Ліги чемпіонів. Втім, генеральний директор «Шахтаря» С.Палкін і найближчий помічник головного тренера Олександр Спиридон того ж дня чутки про відставку фахівця категорично спростували.