Устинов переміг Туа / Фото: www.sport -express.ua

Боксер компанії братів Кличків K2 Promotions Олександр Устинов здобув переконливу перемогу за очками над легендарним ветераном Девідом Туа в Самоа й завоював вакантний титул WBA Pan African.

Про це УНІАН повідомили в компанії К2.

Ключем до перемоги для білоруського велетня стало грамотне використання колосальної переваги в габаритах. Двометровий Устинов утримував господаря рингу на вигідній для себе дальній дистанції й набирав очки за рахунок, перш за все, роботи лівою рукою, не даючи невисокому й короткорукому Туа вийти на його дистанцію атаки.

Відео дня

В другій половині поєдинку Туа нерідко робив відчайдушні спроби донести до цілі свій коронний лівий хук на скачку, але більшість спроб не реалізувалися: або самоанський суперваговик не дотягувався до голови мінчанина, або той встигав пом'якшити удар підставкою правої рукавички. Нарешті, в тих нечисленних епізодах, коли Туа все ж таки вдавалося прорватися в ближній бій, він щойно ж потрапляв у клінч.

Читайте також: Усик та Узелков виграли головні бої боксерського вечора у Києві

Після закінчення 12-ти раундів усі судді одноголосно відзначили велику перевагу Устинова: 119-108, 119-109, 119-110.

Завдяки цій перемозі він завоював вакантний титул WBA Pan African.

Туа ж відразу після бою подякував своїм уболівальникам за підтримку й оголосив про те, що з боксом, скоріш за все, покінчено. За словами боксера, для нього настав час знайти собі якесь інше заняття.