11-12 січня українські автогонщики у складі українсько-литовсько-латвійської команди «Chervonenko racing team» вперше взяли участь у щорічній 24-годинній гонці «TOYO TIRES 24h Dubai».

Як повідомили УНІАН у прес-службі Євген ЧЕРВОНЕНКО, цього року в «TOYO TIRES 24h Dubai» взяли участь більш як 90 екіпажів на різних автомобілях. Команда «Chervonenko racing team» виступала на автомобілі «Renault Megane Trophy» (клас SP1), спеціально підготовленому в Бельгії для змагання на довгих дистанціях.

До складу команди «Chervonenko racing team» входили: віце-прем`єр-міністр з питань Євро-2012 Є.ЧЕРВОНЕНКО, чемпіон СРСР і один з найвідоміших гонщиків України Олександр САЛЮК-старший, майстер спорту з кільцевих автогонок Володимир КОНДРАТЕНКО, литовець – багатократний чемпіон Литви Сауліс ГІРДАУСКАС і латиш – багатократний чемпіон Латвії Раймодс КІСІЕЛС.

Відео дня

Євген Червоненко

Під час гонки команда довела, що входить до складу кращих команд світу, випередивши багато іменитих суперників. Якийсь час український екіпаж навіть лідирував у загальному заліку, проте через аварію і деякі технічні неполадки команда «Chervonenko racing team» зайняла 66-е місце в загальному заліку.

Окрім цього, Є.ЧЕРВОНЕНКО в Дубаї провів ряд зустрічей щодо Євро-2012.

***Компанія «Chervonenko racing» вже три роки є організатором найвидовишнішого заходу в автомобільному спорті України «Yalta Rally». У 2008 році компанія планує проведення декількох резонансних спортивних заходів, спрямованих на розвиток автоспорту в Україні. Головна мета компанії – за декілька років добитися проведення в Україні чемпіонату світу з авторалі.