Сборная Украины сыграет в Польше не в основном составе / beachsoccer.com.ua

Суперниками нашої команди будуть збірні Іспанії, Швейцарії та Франції.

До складу команди не увійшли багато лідерів, так як російські клуби відмовилися відпустити українських збірників, які виступають у Чемпіонаті Росії. Представники російських клубів заявили, що до них з приводу "збірників" з України ніхто не звертався.

Відео дня

Таким чином, заявка України на Euro Beach Soccer League in Sopot виглядає наступним чином: воротарі - Володимир Гладченко («Гріффін»), Олександр Пославський («Євроформат»); польові гравці - Дмитро Ведмідь, Дмитро Войтенко (обидва «Євроформат»), Олексій Іллічов, Віктор Пантелейчук (обидва «Гріффін»), Олег Будзько, Антон Бутко, Олег Мозговий (всі «Артур Мьюзік»), Максим Войток («ФарсиФарм»).

Головний тренер команди Сергій Кучеренко, тренер - Юрій Клименко.

У п'ятницю, 27 червня о 16:45 за київським часом наша збірна розпочне турнір матчем проти Іспанії. У суботу, 14:15 Україна зіграє зі Швейцарією, а в неділю, також у 14:15 українці завершать перший відбірковий турнір грою з Францією.

Як повідомляв УНІАН, раніше президент Асоціації пляжного футболу України Сергій Харченко виступив зі спеціальним зверненням до керівників російських клубів з проханням відпустити в національну збірну гравців-легіонерів з України. В іншому випадку, Харченко пообіцяв звернутися зі скаргою до ФФУ і ФІФА на неправомірні дії росіян.