Олександр Усик чекає підтвердження бою / фото: instagram.com/usyka

Український боксер Олександр Усик заявив, що з нетерпінням чекає підтвердження свого наступного бою, а також зазначив, що готовий зустрітися з британцем Ділліаном Уайтом за звання претендента на титул WBO.

Слова українця призводить YouTube-канал Behind The Gloves.

"Я дуже чекаю дати оголошення, я дуже хочу готуватися до якоїсь певної події, я дуже хочу боксувати, я дуже втомився. Зі здоров'ям все добре, травма вилікувана, ми пройшли ряд реабілітацій. Коли лікар сказав, що треба перевірити, ми поїхали та побачили, що все добре. Як кажуть у нас в Україні: "Зажило, як на собаці".

Відео дня

Читайте такожПідкрався та обійняв: Усик зустрівся з боксером, якого нокаутував (фото, відео)

Такам сказав, що нокаутує мене? Так, Такам непростий опонент, але ми не шукаємо простих шляхів. Якщо подивитися на мою кар'єру, то видно, що я не збираюся бути на задньому плані. Коли ти б'єшся з сильними, то стаєш сильнішим, а коли б'єшся зі слабкими, то опускаєшся на їх рівень.

Уайт? Я з ним готовий побитися за звання обов'язкового претендента на пояс WBO, якщо він цього хоче. Мені абсолютно без різниці. Я не збираюся отримувати якісь дивіденди. Я божевільний хлопець, мені потрібен бокс", - зазначив Усик.

Очікується, що дебют Усика в суперважкій вазі відбудеться восени. Суперником українця буде Карлос Такам, а ймовірною датою проведення бою називається 14 вересня.

Раніше УНІАН повідомляв, що Усик озвучив амбітні плани на наступний рік.