Ломаченко має намір відібрати у Лопеса титул / фото: BoxingScene

Володар поясів WBC, WBO і WBA Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) прокоментував поведінку американського чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО), який регулярно намагається зачепити українця образами.

Читайте також"Зарозумілий с*чий син": суперник Ломаченка в черговий раз образив українця

Слова Ломаченка опублікувала Instagram-сторінка промоутерської компанії Top Rank.

Відео дня

"Вважаю, що він хороший боксер. Це молодий, злий і жорсткий боєць, у нього дуже багато енергії. Я хочу провести цей бій, тому що він є чемпіоном світу та у нього мій титул - пояс IBF.

Лопес сказав, що повинен залякати мене для перемоги? Думаю, що такою поведінкою він тільки полегшить мені завдання. Після бою я хочу подивитися в очі йому і його батькові, зафіксувати їх вираз обличчя", - заявив українець.

"Мій прогноз? Бокс - непередбачуваний вид спорту, складно щось вгадати. Однак те, що вони розповідають, в якому раунді зможуть перемогти, тільки підігріває мій інтерес".

Нагадаємо, поєдинок був запланований на 30 травня, проте подію перенесли через пандемію коронавірусу. Практично всі спортивні заходи у світі зупинені, перенесені або скасовані.

УНІАН раніше повідомляв про те, що легендарний Тайсон назвав Ломаченка своїм улюбленим бійцем і підібрав для нього суперника.