Олександр Усик - обов'язковий претендент на пояс WBO / фото REUTERS

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум заявив, що вболівальники хочуть побачити бій між чемпіонами світу Тайсоном Ф'юрі і Ентоні Джошуа, тоді як обов'язкові претенденти Олександр Усик і Ділліан Уайт повинні почекати.

Читайте також"Будемо стояти на своєму": в команді Усика різко відреагували на інформацію щодо бою Ф'юрі - Джошуа

"Весь світ хоче побачити бій Ф'юрі проти Джошуа, якщо вони доб'ються позитивного результату в поєдинках з Вайлдером і Пулєвим відповідно. Всім байдуже на бажання претендента від WBO Усика або претендента від WBC Уайта. Уболівальникам байдуже. Всі хочуть побачити, як Джошуа і Ф'юрі визначать абсолютного чемпіона світу. Я думаю, тиск з боку громадськості дозволить цьому бою відбутися", - цитує Арума talksport.com.

Відео дня

"Наша мета - організувати бій Джошуа - Ф'юрі, а потім і реванш", - підсумував Арум.

  • Джошуа володіє титулами чемпіона світу за версіями IBF, WBO, WBA і IBO, а Ф'юрі - титулом WBC.
  • У своєму наступному бою Джошуа зустрінеться з претендентом по лінії IBF Кубратом Пулєвим. Після цього британець повинен провести захист пояса WBO проти Усика. У команді українця вже поставили Джошуа ультиматум.
  • Ф'юрі проведе третій бій за титул чемпіона світу проти Деонтея Вайлдера. Далі WBC зобов'язує чемпіона зустрітися в рингу з Ділліаном Уайтом.
  • Олександр Усик в наступному бою повинен зустрітися з Дереком Чісорою. Менеджер британця заявив, що поєдинок може відбутися в жовтні