Баварія програла Боруссії в матчі Бундесліги / REUTERS

Півзахисник "Баварії" Франк Рібері потрапив у неприємну історію після поразки від дортмундської "Боруссії" з рахунком 2:3.

Рібері дав ляпаса журналісту beIN Sports Патріку Гійю після того, як той зробив критичне зауваження щодо його гри, пише sports.ru з посиланням на Bild.

Гійю зазначив, що Рібері частково несе відповідальність за два пропущених голи. У відповідь гравець образив його, вдарив і відштовхнув, після чого пішов.

Відео дня

Читайте такожІнтер і "Барселона" зіграли внічию в матчі Ліги чемпіонів (результати всіх ігор)

Франк Рібері відразу дав знати про подію керівництву "Баварії". "Рібері поінформував нас, що у нього була суперечка з його співвітчизником Патріком Гійю, якого він знає багато років. Найближчим часом ми призначимо особисту зустріч, щоб дізнатися, як вирішити цю проблему. Містер Гійю вже дав нам знати, що це також і в його інтересах", - заявив спортивний директор "Баварії" Хасан Саліхаміджич.

Матч відбувся 10 листопада і закінчився з рахунком 2:3 на користь "Боруссії". У складі мюнхенців дублем відзначився польський форвард Роберт Левандовскі. У "Боруссії" відзначилися Марко Ройс (зробив дубль) і Пако Алькасер.

Після 11 матчів "Боруссія" залишається лідером чемпіонату Німеччини з 27-ма очками, "Баварія" займає лише п'яте місце, завоювавши поки що лише 20 очок.