ФФУ представила оригінальний новорічний подарунок для футбольних вболівальників / ffu.ua

Федерація футболу України презентувала оригінальний подарунок для вболівальників - календар на 2019 рік з зображенням ведучіх гравців національної збірної.

За задумом авторів, кожен гравець збірної стоїть на тлі своєрідного порталу із фото вболівальників, які є його опорою й підтримкою, повідомляється на офіційному сайті ФФУ.

Адже найвідданіші шанувальники дарують сили та натхнення для нових перемог і досягнень. Вони створюють неповторну атмосферу футбольного свята на стадіонах, супроводжують свою команду на виїзді, радіють здобуткам, переживають прикрощі невдач та завжди вірять в Україну.

Відео дня

Придбати календар можна на сайті esport.in.ua. Вартість — 100 грн за одиницю.

Календар ФФУ на 2019 рік — чудовий новорічний подарунок для справжніх любителів футболу. До того ж 12 стилізованих фото гравців команди №1 України стануть окрасою будь-якого офісу.

"Адже футбол — гра, що об’єднує та нагадує про найголовніше: де б ми не були, чим би не займалися, коли здіймається синьо-жовтий прапор, лунає Гімн України, а на поле виходить наша футбольна дружина, усі ми — єдина команда!" - йдеться в повідомленні.