Каллум Хадсон-Одоі наприкінці матчу з "Динамо" в Києві піддався образам з трибун / REUTERS

«Челсі» подав скаргу в УЄФА на прояви расизму під час матчу в Києві проти «Динамо», повідомляє Evening Standart. Образ з боку вболівальників «Динамо» зазнав форвард "Синіх" Каллум Хадсон-Одоі.

Про це повідомляє Evening Standart.

Інцидент стався у другому таймі, футболіст одразу повідомив про це капітану команди Сесару Аспілікуеті. Аспілікуета сказав про це арбітру матчу відразу по його завершенню, вказавши сектор стадіону, з якого лунали образи.

Відео дня

Офіційні представники клубу негайно повідомили про це делегату УЄФА. У заяві джерела прес-секретар «Челсі» підтвердив факт звернення до УЄФА.

REUTERS

«Ми можемо підтвердити інформацію про расистські вигуки з трибун, спрямовані на одного з наших гравців в останні хвилини матчу в Києві. Ми щиро засуджуємо таку огидну поведінку. Ми очікуємо, що УЄФА проведе масштабне розслідування», – сказав прес-секретар.

Нагадаємо, восени 2015 року після матчу "Динамо" і "Челсі" (0:0) стався скандал на ґрунті расизму. Під час гри група фанатів "Динамо" напала на темношкірих уболівальників "Челсі". УЄФА тоді покарав київський клуб проведенням двох матчів без глядачів і штрафом у розмірі 140 тисяч євро.