У мережі емоційно відреагували на виліт "Динамо" з Ліги чемпіонів після поразки від "Брюгге" за сумою двох зустрічей (0:1, 3:3).

Київське "Динамо" втретє поспіль під керівництвом Олександра Хацкевича не зуміло пробитися до групового етапу головного клубного турніру Європи.

Читайте також"Все залежить від президента": Хацкевич не виключив свою відставку після вильоту Динамо з Ліги чемпіонів

Відео дня

"Чоловічий вчинок буде? Саша, спасибі, Саша прощавай. І Кадара з собою забирай, другий рік привозить торбу", "Таке "Динамо" не заслуговує навіть другого місця в УПЛ. Хацкевич, великий стратег, нехай забирає Бесєдіна і їде в Мозир готувати деруни", "Всі дуже чекаємо, що в ЛЄ будемо стартувати з новим тренером без динамівського серця. Бажано німецьким, голландським або Вернидуб/Григорчук", "З такою грою і в ЛЄ нічого робити. Зібралися на матч - так зібралися. Таке відчуття що на виїзді грали... Слів немає... Гри теж немає...", - коментують вболівальники на офіційній сторінці "Динамо" у Facebook.

false

"Сподіваюся на правильне і адекватне рішення зараз. Розумію, боляче, образливо, група була - рукою подати... Але - не заслужили нічим", - зазначив в Twitter журналіст Артем Франков.

"Знову пішов божевільний дощ. Київ плаче по Лізі чемпіонів", - пише журналіст Роман Бебех.

"Риторичне питання: що потрібно зробити "Динамо"? Не думаю, що пан Суркіс піде і справа не в одному Хацкевичу. Проблема глибше, по всій вертикалі", - вважає екс-гравець збірної України Євген Левченко.

"Вилетіли від команди, яку могли і повинні були проходити. Це найприкріше в цій поразці", - зазначає журналіст Андрій Шахов.

false

УНІАН раніше також повідомляв про те, що лідер "Динамо" вибачився перед фанатами за виліт з ЛЧ.