Зоря і Динамо зіграли внічию / фото: ФК Динамо Київ

У заключному матчі шостого туру української Прем'єр-ліги "Зоря" в Запоріжжі приймала "Динамо". Зустріч завершилася внічию.

У першій половині гри "Динамо" вдалося відзначився двічі - спершу Жерсон Родрігес забив після навісу Карлоса де Пени, а потім вже сам уругваєць відправив м'яч у сітку ударом з гострого кута.

На 21-й хвилині міг бути зарахований ще один гол "Динамо", але арбітр вирішив, що після удару Віктора Циганкова і сейва голкіпера м'яч не перетнув лінію воріт.

Ще до перерви "Зоря" відіграла один м'яч - забив Артем Громов. А у другому таймі "Динамо" вирішило зосередитися на збереженні переможного рахунку і не втримало його. "Зоря" володіла перевагою і зуміла відігратися - на 82-й хвилині ударом через себе відзначився Джоель Абу Ханна.

У другому таймі у "Динамо" був шанс забити зі штрафного, але після удару Циганкова "Зорю" врятувала поперечина.

"Динамо" після п'яти матчів набрало 8 очок і посідає п'яте місце в таблиці УПЛ. У "Зорі" - 11 очок у шести іграх і третя сходинка.

"Зоря" - "Динамо" - 2:2

Голи: Громов, 42, Абу Ханна, 82 - Родрігес, 17, Де Пена, 36

"Зоря": Шевченко, Тимчік, Абу Ханна, Чеберко, Михайличенко, Іванисеня, Кочергін, Юрченко (Арвеладзе, 90+1), Хомченовський, Громов (Кабаєв, 75), Будківський.

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Буяльський, Кадірі, Гармаш (Сидорчук, 46), Циганков, Родрігес, Де Пена (Караваєв, 73).


УНІАН раніше також повідомляв про те, що "Шахтар" у шостому турі УПЛ розгромив "Олімпік".