Тайсон хоче, щоб команда віддала всі сили на Сан-Сіро / фото: ФК Шахтар

Капітан донецького "Шахтаря" Тайсон поділився очікуваннями від майбутнього матчу проти "Аталанти" на виїзді у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Бразильця цитує прес-служба "гірників".

Читайте такожАталанта - Шахтар: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Відео дня

"Налаштовуємося на складну гру проти сильного суперника. У кожному змаганні ти повинен віддавати максимум. Ми повинні віддати всі сили, як мінімум, щоб піти зі стадіону з думкою, що ми зробили все, що змогли. Ні в якому разі не можна приїжджати сюди тільки оборонятися. Ми будемо показувати якісний гарний футбол і намагатися це робити з першої до останньої хвилини.

Для нас важливо завтра і атакувати, і захищатися. Звичайно, ми переглядали всі зустрічі. Але про поразку "Аталанти" від "Динамо" Загреб треба забути. Адже ми теж вийдемо після поразки від "Ман Сіті", але все вже буде по-іншому", - зазначив хавбек.

Також Тайсон виділив лідера італійців Алехандро Гомеса:

"Ми знайомі з ним по "Металісту". Він відмінний гравець, без сумнівів. Але ні в якому разі не думаю, що завтра буде зустріч Тайсона і Гомеса. Це протистояння колективів".

Матч "Торіно" - "Шахтар" відбудеться 1 жовтня в Мілані на "Сан-Сіро". Початок зустрічі - о 19:55. В Україні у прямому ефірі гру покаже телеканал "Футбол 1".

Як повідомляв УНІАН, головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру чекає складного матчу проти "Аталанти".