Малиновський вийшов на поле у другому таймі / фото: twitter.com/atalanta_bc

Півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський прокоментував поразку від донецького "Шахтаря" (1:2) в матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонів.

Футболіст збірної України дав коментар в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Читайте такожШахтар на останніх секундах вирвав перемогу у Аталанти в Лізі чемпіонів

Відео дня

"Чи справедливий результат? Думаю, якщо б закінчили внічию - було б більш справедливо. В кінці був відкритий футбол, "Шахтар" намагався грати на контратаках. У нас були моменти, наприклад, Мюріель здорово на фланзі розібрався.

У нас графік - три матчі за шість днів. УПЛ і Серія А - зовсім інший рівень. Видно було, що по агресивності не так зіграли, як хотіли. Але якщо брати загалом, були непогані атаки, в обороні пресингували непогано. Але трохи не пощастило. Думаю, що "Шахтарю" пощастило більше, тому і перемогли", - заявив Малиновський.

Також українець зазначив, що "гірники" нічим не здивували:

"Як очікувалося, так вони й зіграли. Це хороша команда з хорошими виконавцями, швидкими футболістами в атаці. Вважаю, що ми теж показали хороший футбол".

Наступну гру у Лізі чемпіонів "Шахтар" проведе вдома проти загребського "Динамо" 22 жовтня. "Аталанта" в цей же день зустрінеться з "Манчестер Сіті" на виїзді.

УНІАН раніше повідомляв, що головний тренер "Шахтаря" назвав гру команди проти "Аталанти" "найвищим рівнем".