Олексій Михайличенко / REUTERS

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко поділився враженнями від домашнього матчу з "Копенгагеном" (1:1) у третьому турі групового етапу Ліги Європи.

Читайте такожДинамо зіграло внічию з Копенгагеном в Лізі Європи

Спеціаліста цитує dynamo.kiev.ua.

Відео дня

"Не вийшло конструктивно зіграти в атаці. Суперник зумів нав'язати нам боротьбу, а нам не вистачило швидкості і комбінаційної гри, щоб від цієї боротьби піти. Крім того, по ходу матчу було видно, що багато верхових єдиноборств ми програли.

Безумовно, швидкий гол наклав свій відбиток не тільки на перший тайм, але і на весь матч. Він нас поставив у не зовсім зручне положення і привніс в дії команди невеликий дискомфорт. Але не скажу, що команда розгубилася: хлопці намагалися налагодити свою гру, намагалися вести комбінаційну гру, але далеко не все у них виходило", - зазначив Михайличенко.

Головний тренер додав, що головним розчаруванням стали швидкості команди:

"Це головна незадоволеність за підсумками матчу. З такою командою, як "Копенгаген", треба грати швидко. Не тільки з м'ячем, але і без м'яча. Основна причина того, що не все у нас виходило в цій грі, пов'язана якраз зі швидкістю".

Команди набрали по п'ять очок і продовжують ділити перші два місця в групі B. "Динамо" наступний матч проведе також проти "Копенгагена", але на виїзді. Гра пройде 7 листопада.

УНІАН раніше повідомляв, що "Олександрія" зіграла внічию у Франції.