Манчестер Сіті - Шахтар / REUTERS

Півзахисник "Шахтаря" Євген Коноплянка прокоментував нічийний результат у матчі п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті" (1:1).

"Перший тайм був трохи потужнішим з нашого боку. Хочу відзначити командні дії. В обох таймах ми грали згуртовано. Після пропущеного розуміли, що все в наших руках. Це був наш день, відчували, що можемо атакувати, добре оборонялися. Результат по грі", - наводить слова Коноплянки Tribuna.com.

Читайте такожЛіга чемпіонів: Шахтар зіграв внічию у Манчестері (фото)

Відео дня

Український футболіст підкреслив, що "Шахтар" добився результату за рахунок командної гри:

"Коли суперник помиляється - додається впевненість, що вони такі ж люди, так що ми можемо грати проти них і домагатися успіху. Ми прагнули домогтися результату, діяли як команда. Звідси і успіх. Розуміли, що потрібно правильно оборонятися. Мріяли про контратаки, вони у нас були, не всі реалізували. Мені сподобалося, що були згуртованими".

Коноплянка також розповів про одну з установок тренерського штабу:

"Ман Сіті" дуже вузько грав, ми це розібрали, знали, що вони так грають. До того ж Анхеліньо маленький, так що була установка робити закиди у його зону".

Як повідомляв УНІАН, раніше нічийний результат у матчі проти "Ман Сіті" прокоментував головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру.