Роман Зозуля виступає в Іспанії / фото: Marca

Нападник Роман Зозуля на своїй сторінці в Facebook звернувся до всіх українців, щоб подякувати їм за підтримку.

"Браття українці! Хочу висловити вам величезну подяку! Ви не уявляєте, як мені було тепло від вашої підтримки. Після останнього матчу в якому ми грали проти "Райо Вальєкано", я отримав стільки шаленої підтримки! Друзі, я пишаюся, що народився на українській землі. Я гордий бути українцем!

Читайте також"Я патріот, і це не злочин": Зозуля зробив заяву після інциденту з фанатами

Відео дня

І те, що допомагаю тим, хто потребує допомоги - це мій обов‘язок. Обов‘язок українця. І я не буду стояти осторонь, коли на нашу землю заходить ворог та агресор! Я піклувався і буду піклуватися про те, щоб весь світ знав, що ми, сильні та незалежні. Що наші люди, завжди готові стати на захист держави та побратимів!", - написав Зозуля.

"Хочу подякувати всім, хто піддтримав мене: президенту країни, фанатам, військовим, міністрам, консулам, спортсменам, журналістам, кожному українцю! Ми українці, сильні, незламні! Всі ми - одна команда! Спасибі", - підсумував форвард.

Нагадаємо, 15 грудня матч чемпіонату Іспанії між "Райо Вальєкано" і "Альбасете" було перервано через образ на адресу Зозулі з боку фанатів "Райо", які назвали українця "Й*****м нацистом".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Зозуля пояснив свої резонансні фото.